Kooste: Oilers johti pelin puolivälissä 2-0, mutta Classic vei voiton maalein 7-2

Eemeli Salin iski pisteet 2+1 avauspelissä. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Esport Oilers mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigan välierissä Tampereella. Classic voitti sarjan avauspelin maalein 7-2.

Oilers aloitti pelin hyvin, sillä se johti vielä puolessa välissä peliä 2-0 Jesperi Lindforsin ja Justus Kainulaisen maaleilla. Classic kuitenki iski kolme maalia vielä toisessa erässä ja pääsi johdossa kolmoserään. Kolmannessa erässä johto kasvoi, ja kotijoukkue naulasi kolme osumaa vielä tyhjään maaliin.

Tamperelaisten pistenikkareina häärivät Eemeli Salin (2+1), Jussi Piha (2+0) ja Joonas Pylsy (1+1). Välieräsarja jatkuu perjantaina Espoossa ja finaaleihin pääsy vaatii neljä voittoa.