Kooste: Suomen mestari aloitti puolivälierät voitolla – vastustajan maalivahdilla 45 torjuntaa

Jaana Lirkki iski tehot 3+1 pudotuspelien avausottelussa. Kuva: Juhani Järvenpää

SB-Pro ja Pelicans kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan puolivälierissä Nurmijärvellä. SB-Pro voitti ottelun maalein 8-2.

Pelicans aloitti pelin hyvin ja johti toisessa erässä 2-1. Viimeiseen erään mentiin tilanteessa 2-2, mutta kotijoukkue vei päätöserän nimiinsä maalein 6-0.

Pron tehopelaajia olivat Jaana Lirkki (3+1) sekä Mirja Hietamäki (2+1). Pelicans ei kaatunut maalivahtipeliin, sillä Emmi Pölönen pysäytti maalillaan 45 laukausta. Sarjan toinen osaottelu pelataan tänään klo 18 Lahdessa. Pro johtaa sarjaa voitoin 1-0 ja välieriin pääsy vaatii kolme voittoa.