Liigat

KrP-vahtiin kohdistunut kontakti ei johtanut lisärangaistuksiin – katso video tilanteesta

16.03.
2019
Liigat

Olli Laine törmäsi Antti Kortetmaan kanssa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigan puolivälierissä Nokian KrP:n ja TPS:n välinen sarja on tällä hetkellä lukemissa 3-1 turkulaisten hyväksi.

Nokian KrP teki eräästä sarjan neljännessä pelissä tapahtuneesta tilanteesta videotutkintapyynnön pääsarjojen kurinpitäjälle. Kurinpitäjä ei katsonut, että tilanteessa olisi aihetta lisärangaistuksiin.

Tilanteessa TPS-pelaaja Olli Laine törmää vauhdilla KrP-vahti Antti Kortetmaahan. Ottelussa Laine sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan nokialaiset vetosivat tutkintapyynnössään siihen, että tilanne oli vastaavanlainen kuin Classic-Indians -sarjassa nähty maalivahtiin kohdistunut kontakti, josta Juha Kivilehto sai kahden ottelun pelikiellon.

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila