Liigat

Länsiväylä: Laurikainen lopettaa valmentamisen toistaiseksi – ”Rahaa saa helpommallakin”

24.03.
2019
Liigat

Mikko Laurikainen jättää Indiansin. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa pelaavan Westend Indiansin päävalmentaja vaihtuu ensi kaudelle. Asia tuli esille Länsiväylän uutisessa.

Uutisessa perataan läpi mennyttä kautta espoolaisten osalta, mutta sen kiinnostavin anti löytyy nimenomaan tulevaisuuteen liittyvistä asioista. Indiansin aikanaan Salibandyliigaan keväällä 2013 nostanut ja korkeimmalla sarjatasolla useana vuotena joukkuetta luotsannut Laurikainen kertoi lopettamispäätöksestään selvin sanoin.

– Minä en enää jatka päävalmentajana. Tein sen päätöksen jo viime kesänä. Valmentaminen on rankkaa ja aikaa vievää hommaa. Se ei jätä oikein aikaa millekään muulle, Laurikainen selvittää Länsiväylän uutisessa jatkaen:

– Rahaa saa helpommallakin.

Uutisen mukaan Laurikainen ei sulje oviaan valmentamiselta, vaan kokee, että pääsee valmennushommiin jatkossakin, jos kiinnostus herää uudelleen.

Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen ei vielä paljastanut artikkelissa joukkueen tulevaa päävalmentajaa.

– Ensi kauden joukkue ja valmennus julkaistaan myöhemmin. Käytännössä joukkue on jo valmis, Leiponen vakuuttaa Länsiväylän uutisessa.

Jo tähän mennessä on julkaistu tieto siitä, että Sveitsin liigan HC Rychenberg Winterthuria tällä kaudella edustanut Santeri Toropainen palaa Indiansin riveihin.

Laurikaisen saappaat ovat suuret, sillä hän on saanut suitsutusta viime vuosina potentiaalin mainiosta ulosmittaamisesta Indiansissa. Hänen johdattamanaan espoolaiset etenivät viime keväänä aina neljän parhaan joukkoon saakka.

Länsiväylän artikkeli kokonaisuudessaan

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Asemapaikka: Weissenfels, Saksa

Twitter: @ilkkakittila