Liigat

Minkkinen paikallisseurasta Happeeseen – ”Yksi ikäluokkansa lupaavimmista hyökkääjistä Suomessa”

20.03.
2019
Liigat

Matti Minkkinen edustaa ensi kaudella Happeeta. Kuva: Esa Jokinen

Hyökkääjä Matti Minkkinen, 16, on solminut kolmen vuoden pelaajasopimuksen Jyväskylän Happeen kanssa. Minkkinen edusti menneellä kaudella Divarin O2-Jyväskylää.

Minkkiselle kertyi O2:ssa 21 pääsarjapeliä tehoin 5+3. Nuorukainen on kuulunut Suomen U16-maajoukkueen vakiokalustoon.

– Matti on nopea hyökkääjä. Hänellä on äärimmäisen hyvä laukaus ja pelikäsitys. Hänellä on halua ja tahtoa kehittyä tulevaisuuden huippupelaajaksi. Pelillisistä valmiuksista näkee jo nyt, että hänellä on mahdollisuus kehittyä ison roolin liigapelaajaksi sekä kansainvälisen tason huippupelaajaksi. Haluamme auttaa häntä näiden tavoitteiden saavuttamisessa parhaalla mahdollisella tavalla, Happeen manageri Petri Kauko kommentoi.

Minkkinen on juniori-ikäinen pelaaja vielä muutaman vuoden.

– Matti on yksi ikäluokkansa lupaavimmista hyökkääjistä Suomessa. Hänellä on potentiaalia kasvaa tulevaisuuden huippupelaajaksi, ehdottomasti. Seuraavien 2-3 vuoden aikana säännöllinen, pitkäjänteinen laadukas harjoittelu, pelaaminen omilla vahvuuksilla illasta toiseen ja tuloksenteon vastuunkantamisen oppiminen, ovat hänelle tärkeitä asioita pelaajana kehittymisessä kohti miesten liigajoukkuetta. Matti tulee ehdottomasti myös seuramme Next Generation -toimintaan valituksi pelaajaksi, valmennuspäällikkö Tero Kotilainen linjasi.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen