Divarit

Rangers tasasi välieräsarjan puntit Sipoossa – Välimäki laukoi hattutempun

18.03.
2019
Divarit

Saku Välimäki (punainen 19) maalasi kolmesti ÅIF:n verkkoon. Kuva: Iiro Karesniemi

Sipoolainen ÅIF ja Kirkkonummi Rangers kohtasivat maanantaina miesten Divarin välieräpelissä ensiksi mainitun kotikentällä. Rangers oli ottelussa vahvempi loppulukemin 5-1.

Avausosuman iski Rangers, kun pelikellon näytti 4.40. Maalin viimeistelijäksi kuulutettiin Saku Välimäki. Toisessa erässä Markus Fredriksson ja Välimäki maalasivat, joten kolmanteen erään mentiin 3-0-vierasjohdossa.

Kotijoukkue sai hyvän startin kolmanteen erään, kun Markus Mitikka kavensi vain minuutin ja kahdeksan sekunnin pelin jälkeen. Viimeiselle kympille lähdettiin tilanteessa 4-1, kun Samuli Alaluusua osui Rangersille. ÅIF käytti aikalisän neljä minuuttia ennen loppua, mutta Atte Huovisen jäähy hyydytti loppukirin, ja Välimäki iski hattutempun täyteen ylivoimalla.

Välimäen lisäksi vieraiden tehopelaajana kunnostautui Erik Helenius, joka tarjoili kolme maalisyöttöä. Ottelusarjan ratkaiseva kolmas ottelu pelataan keskiviikkona Kirkkonummella ja voittaja etenee Tiikereiden seuraksi Divarin finaaleihin.

Ottelutilastot

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen