Steelers varmisti liigapaikkansa kolmannella perättäisellä voitolla – Karhujen kausi jatkuu

Niko Einiö oli iskussa, kun Steelers varmisti liigapaikkansa. Kuva: Anssi Koskinen

Hämeenlinnan Steelers ja Porilainen Karhut mittasivat toisiaan torstai-iltana miesten Salibandyliigan playouteissa. Steelers voitti pelin 6-3 ja koko playout-sarjan voitoin 3-0.

Avausmaalia saatiin odotella jonkin aikaa, kunnes Jere Kemppainen vei kotijoukkueen johtoon ajassa 17.12. Maali jäi ensimmäisen erän ainokaiseksi. Toinen erä oli totaalisesti Steelersin heiniä ja meni kotijoukkueen nimiin maalein 5-0. Maalit merkittiin Niko Einiölle (2), Leevi-Werneri Kainulaiselle, Jarno Mäkiselle sekä Lauri Viitalalle.

Aivan juuri ennen viimeisen kympin alkua Benjamin Lepola toi vieraille toivoa 6-1-kavennusmaalillaan. Lepola maalasi vielä kertaalleen, ja Kalle Santanen osui viimeisellä minuutilla, mutta Karhut ei päässyt enää kolmea maalia lähemmäksi.

Ottelun pistenikkari oli 2+1 tehtaillut Einiö. Steelers säilytti liigapaikkansa ja Karhut jatkaa kauttaan liigakarsinnoissa. Karhujen vastustajaksi tulee Divarin finaalien häviäjä eli Tiikerit tai ÅIF.