Divarit

Vuolan mukaan FBC:n manageri liioitteli soittojen määrää: ”Puheluloki todistaa”

10.03.
2019
Divarit

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi.

Salibandyliiton valituslautakunnan puheenjohtaja Lasse Vuola oikaisi huhut, joiden mukaan häntä olisi tavoiteltu 17 kertaa FBC Turun puolelta koskien Aleksi Havian pelikiellon valituksen suhteen.

Vuolan mukaan hän vastasi niin nopeasti kuin ehti ja puheluita kerkesi tulla viisi kappaletta. Soittajana oli FBC Turun päävalmentaja Perttu Kytöhonka, eikä manageri Antti Vääri, joka kommentoi tavoitettavuusongelmaa aiemmin.

– Minulla soitettiin ensimmäisen kerran kello 14:13 ja se oli viides puhelu, johon pystyin vastaamaan kello 15:42. Esitetyt väitteet eivät siis pidä paikkansa. Jos puolentoista tunnin viiveellä pystyy sunnuntaina mökkihommista vastaamaan, niin se ei ole mielestäni huono suoritus. Väite on valheellinen ja minulla on puheluloki, joka todistaa sen, Vuola kommentoi.

Kello 15:42 asia puitiin siis puhelimitse Kytöhongan kanssa selväksi.

Vuolan mukaan valituslautakunnan on erittäin haastava käsitellä valituksia näin nopealla aikataululla.

– Meillä on viisi jäsentä valituslautakunnassa, joista kolme pitää saada kiinni, jotta saamme päätösvaltaisen kokoonpanon. Tällä aikataululla emme pystyneet asiaa käsittelemään.

Playoff-aikana tämä on luonnollisesti ongelmallista, koska pelejä pelataan viikonloppuisin ja todella nopealla tahdilla.

– Se on tietysti näin, mutta mitään kuumaa linjaa meillä ei ole, että viisi lautakunnan jäsentä istuisivat odottelemassa puhelimen ääressä. Puolentoista tunnin varoitusajalla ei ole mahdollista asioita käsitellä, vaan ne käsitellään niin nopeasti kuin vain suinkin pystytään, Vuola painotti.

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila