Divarit

Divariin valmistautuva Koovee hankki neljä kokenutta KrP-peluria

19.04.
2019
Divarit

Kuvassa vasemmalta oikealle Aki Hietanen, Mikko Repo, Ville Kangasmäki ja Antti Kortetmaa. Kuva: Koovee salibandy

Tampereen Koovee julkaisi perjantaina neljä uutta pelaajasopimusta. Divarin kauteen valmistautuva joukkue hankki riveihinsä neljä kokenutta liigapelaaja Nokian KrP:sta.

Aki Hietanen sekä Mikko Repo ovat edustaneet Kooveeta jo aiemmin urallaan. Ville Kangasmäki ja Antti Kortetmaa debytoivat Kilpaveljissä ensi kaudella. Kaksi ensiksi mainittua ovat puolustajia, Kangasmäki on hyökkääjä ja Kortetmaa maalivahti. Kaikki kolme kenttäpelaajaa ovat olleet urallaan hyökkääjiä sekä pakkeja.

Kangasmäki on pelannut liigassa jo yli 10 vuotta ja edustanut Classicia, KrP:ta, Ilvestä sekä Indiansia. 28-vuotias on pelannut yhteensä 222 liigapeliä tehoin 71+56. Palkintokaapista löytyy SM-hopea ja SM-pronssi. Hietanen, 28, pelasi viisi ensimmäistä liigakauttaan Kooveessa, ja vietti sen jälkeen neljä kautta Sveitsissä. Hietanen on pelannut yhteensä 120 liigapeliä Kooveessa ja KrP:ssa tehoin 20+20. Hän on saavuttanut yhden SM-pronssin Kooveen kanssa (2012).

Repo, 28, aloitti liigauransa 2012-13 KrP:ssa, mutta pelasi sen jälkeen neljä kautta Kooveessa. Viimeiset kaksi kautta hän pelasi nokialaisten riveissä. Repo on pelannut liigassa 182 peliä tehoin 37+30. Keväällä 2018 hän pääsi juhlimaan SM-pronssia KrP:n kanssa. Kortetmaa, 34, on pelannut kolmen liigakauden aikana tasan 100 liigaottelua. Myös hän juhli vuosi sitten pronssia KrP:n paidassa.

– Olen tyytyväinen, kun joukkueeseen saadaan myös kokemusta mukaan. Hietanen on itselleni tuttu pelimies jo aiemmista ympyröistä, joten tiedän mihin hän pystyy. Repo ja Kortetmaa tuovat tarvittavaa kokemusta joukkueen takalinjoille. Kangasmäki pystyy pelaamaan sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä ja sitä kautta antaa hyviä vaihtoehtoja joukkueen peluutukseen, päävalmentaja Arto Riihimäki kommentoi hankintoja.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen