EräViikingit on C2-poikien uusi Suomen mestari – ratkaisu syntyi viimeisellä kympillä

EräViikingit juhli C2-poikien mestaruutta Mosahallilla tiistaina. Kuva: Salibandyliitto.

EräViikingit voitti tiistaina kolmannessa C2-poikien SM-finaalissa SBS Masku/SBS Wirmon maalein 5-3. Mestaruus meni siis ErVin nimiin voitoin 2-1.

EräViikingit aloitti ottelun terävästi, sillä jo kahden ja puolen minuutin kohdalla kotijoukkue johti 2-0. Masku/Wirmo otti aikalisän ja onnistui nousemaan vielä avauserän lopuksi tasoihin.

Toisessa erässä onnistui vain ErVi. Kolmannen erän alkuun vieraat nousivat kuitenkin tasoihin. Ottelu ratkesi vasta viimeisen kymmenminuuttisen aikana. ErVi onnistui ensin ajassa 50:36 ja toistamiseen vielä viimeisellä minuutilla.

ErVin tehokkaimmat pelaajat olivat Justus Savolainen ja Juuso Möttönen tehoin 1+1. Daniel Vuori, Matias Martela ja Atte Sundell osuivat kukin kertaalleen. Masku/Wirmon maalit merkittiin Saku Antolan, Miro Pietilän ja Niilo Elosen nimiin.

Ottelua seurasi kaikkiaan 380 katsojaa.

C2-poikien pronssiset mitalit voitti menneenä lauantaina Oilers, joka kaatoi pronssipelissä Classicin.