FBC Turun valmennuspestin jättänyt Kytöhonka palaa TPS:n organisaatioon kehityspäälliköksi

Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Perttu Kytöhonka palaa neljän vuoden tauon jälkeen TPS:n orgnanisaatioon. Kytöhongan pesti on valmennuksen kehityspäällikkö, jossa erityispainopiste on tyttöjuniorien pelaaja- ja valmennuspolku.

Kytöhonka on toiminut TPS:ssa aiemmin miesten päävalmentajana, juniorivalmentajana, seuratoiminnan päällikkönä, valmennuspäällikkönä sekä seuran harrasteohjaajana. TPS-taustaa hänellä on jo 1990-luvulta lähtien.

– Kun tein päätöksen seuravalmennusbreikistä, minulla ei ollut vielä ajatusta mitä ryhtyisin tekemään. TPS osoitti halua saada minut takaisin mukaan organisaatioon ja keskustelut sujuivat lopulta erittäin sujuvasti ja nopeasti.

– Vaikka palaan kasvattajaorganisaatiooni vain neljän vuoden jälkeen, niin tuntuu että sekä TPS:llä kuin minullakin, on molemmilla tapahtunut tässä ajassa todella paljon, Kytöhonka kommentoi seuran sivuilla.

Viime kaudella Kytöhonka toimi FBC Turun miesten joukkueen päävalmentajana Divarissa ja kaksi edellistä kautta menivät samalla sarjatasolla Lappeenrannan NST:ssä. Tuleva pesti eroaa melko paljon viime kausien valmennuspesteistä.

– Tulevan kauden ykköstehtäväni tyttöpuolen kehittäminen on kova haaste, mutta myös iso osoitus organisaatiolta, että se on erittäin tosissaan sen suhteen. Taikatemppuja tähänkään kehitystyöhön ei ole olemassa, mutta uskon, että meillä on erittäin sitoutuneita ja motivoituneita tekijöitä kasassa ja yhdessä saamme paljon aikaan, Kytöhonka pohti.

TPS:n uutinen