Ulkomaat

Kaksi EräViikinkien pelaajaa ulkomaille – Juselius Ruotsin liigaan

04.04.
2019
Ulkomaat

Marko Juseliuksen ura jatkuu Ruotsissa. Kuva: Juha Käenmäki

Ruotsalaislehti Expressen kertoi keskiviikkona, että suomalaispuolustaja Marko Juselius edustaa ensi kaudella Ruotsin liigan Siriusta.

24-vuotias Juselius on edustanut SSV:tä, Viikinkejä ja EräViikinkejä yhteensä 146 ottelun (25+35) verran viimeisen viiden kauden aikana. ErVin kanssa Juselius on saavuttanut SM-hopeaa ja Suomen Cupin voiton. SSV:ssä Juselius saavutti SM-pronssia.

– Suuri kiitos EräViikingeille kolmesta yhteisestä vuodesta. Olen viihtynyt seurassa hyvin ja kaikki asiat on aina hoidettu hienosti. Koin, että minulla oli nyt hyvä paikka lähteä hakemaan uusia kokemuksia ulkomailta, koska tämän hetkinen elämäntilanne sallii sen. Pelaaminen ulkomailla on pitkään ollut mielessä ja olen kiitollinen, että pystyn sen tässä kohtaa totettamaan, Juselius kommentoi ErVin sivuilla.

Menneellä kaudella Siriuksessa pelasivat suomalaispelaajat Erik Storgårds ja Kevin Söderlund.

EräViikingit kertoi keskiviikkona myös, että Otto Blomqvist pelaa ensi kaudella ulkomaan sarjoissa, mutta tulevaa seuraa ei vielä paljastettu. Blomqvist on pelannut 35 liigapeliä tehoin 10+11.

– Huikea kausi takana, vaikka se päättyikin pettymykseen. Iso kiitos tähän astisesta seuralle, taustoille, valmennukselle ja isompi kiitos huikeille jengiläisille, Blomqvist sanaili.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen