Kooste: 2350 silmäparia näki kun TPS eteni finaaleihin – Kailialan hyvä vire jatkui

TPS eteni sunnuntaina ensi kertaa Salibandyliigan finaaleihin. Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik

TPS ja SPV kohtasivat sunnuntaina kuudennen kerran miesten Salibandyliigan välierissä. TPS voitti kamppailun 5-4 ja eteni finaaleihin voitoin 4-2.

TPS aloitti pelin hyvin ja johti 3-0 ennen ensimmäisen kympin täyttymistä. SPV kuitenkin paransi pikku hiljaa, ja puolivälissä lukemat olivat 3-3. Ratkaisut nähtiin toisen erän lopussa, kun ensin Olli Laine vei TPS:n maalin johtoon, ja Miko Kailiala kaksi minuuttia myöhemmin kahden maalin johtoon. SPV kavensi erässä vielä Jari Hankkion maalilla, mutta ei päässyt tasoihin asti.

Turkulaisten tehomiehiä ottelussa olivat Miko Kailiala (1+2) ja Olli Kinnunen (2+0). Peliä seurasi paikan päällä 2350 silmäparia.

TPS kohtaa lauantaina alkavassa finaalisarjassa Classicin. SPV pelaa sunnuntaisessa pronssipelissä Oilersia vastaan.