Kooste: 47 sekunnin tehopläjäys – Kailiala ja Stenfors taiteilivat kolme maalia lyhyessä ajassa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

SPV ja TPS mittasivat toisiaan perjantai-iltana miesten Salibandyliigan viidennessä välieräpelissä. TPS voitti pelin 7-4 ja on voiton päässä finaaleista.

Ensimmäinen erä oli melko tasainen ja päättyi 2-2. Toinen erä kotijoukkuen heiniä pitkälle yli puolen välin, mutta sitten TPS:n maailmanmestarit astuivat esiin. Miko Kailiala iski ensin kahdesti ja Lauri Stenfors osui kertaalleen. Joukkue osui 47 sekunnin aikana kolmesti ja Kailiala kirjautti itselleen 2+1 ja Stenfors 1+2.

SPV sai toisen erän loppuun vielä pukukoppimaalin, mutta TPS pelasi päätöserän fiksusti, eikä päästänyt voittoa enää lipsumaan käsistään. Turkulaisten tehopelaajia olivat Kailiala (2+3) ja Stenfors (1+3).

TPS johtaa voitoin 3-2 ja välieräsarja on katkolla sunnuntaina Turussa.