Kooste: Classic naulasi komeita osumia Turussa – Pihalta briljantti syöttö

Jussi Piha oli iskussa, kun Classic kaatoi TPS:n Turussa. Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik

Jussi Piha oli iskussa, kun Classic kaatoi TPS:n Turussa.

TPS ja Classic mittasivat toisiaan tiistaina miesten Salibandyliigan toisessa finaalipelissä. Classic kaatoi turkulaiset 2411 katsojan edessä maalein 4-3.

Classic osui ensin kahdesti vastaiskuista ensimmäisellä kympillä. TPS kuitenkin kavensi vielä erän lopussa Mikko Hautaniemen osumalla. Toisessa erässä Jussi Pihan kaunis 3-1-maali ja Pihan tarjoilusta maalattu 4-2-osuma masensivat turkulaiset kahdesti, vaikka Hautaniemi välissä maalasikin.

Kolmoserässä nähtiin vain yksi osuma, kun Miko Kailiala osui rankkarista viimeisellä minuuteilla. Ottelusarja jatkuu torstaina Tampereella. Suomen mestaruuden voittaminen vaatii neljä voittoa.

Anssi Koskisen ottelukuvat

Pääkallo.fi:n muut Turun finaalin jutut:
Pihan suoritukset hiljensivät turkulaisyleisön kahdesti: ”Kyllä niillä pisteillä on merkitystä”
Kahden maalin Hautaniemi suitsutti TPS:n äänekästä fanijoukkoa : ”He ovat ihan mahtavia!”
Classic haki niukan puolustusvoiton toisesta finaalista 2411 silmäparin edessä
Pääkallotodistus: TPS pelasi hyvin, mutta Classic vei voiton – molemmilla useampi onnistuja