Liigat

Kooste: Punakortti viuhui kahdesti – kurinpitäjä ei nähnyt Kailialan tilanteessa lisärangaistavaa

20.04.
2019
Liigat

Sami Saarinen (valk. #28) on juuri kauhonut TPS:n voittomaalin. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigan kolmannessa finaalissa TPS otti ensimmäisen voittonsa kaatamalla Classicin Tampereella maalein 4-3. Voitot ovat nyt Classicin hyväksi 2-1.

Ottelussa nähtiin melkoista kahinaa kaksinkamppailuissa ja tunteet tuntuivat käyvän kuumina molemmin puolin. Pelissä nähtiin myös kaksi punaista korttia. TPS:n Miko Kailialan saama punainen kortti eteni myöhemmin vielä videotuomarin kautta kurinpitäjän käsiteltäväksi. Kurinpitäjä katsoi, että Kailialan tilanteessa ei ollut aihetta lisärangaistuksille ja TPS-hyökkääjä on pelikelpoinen lauantain neljännessä finaalissa.

Ottelun parhaat palat näkyvät oheisella videolla. Pelin ratkaisuosuman iskenyt TPS:n Sami Saarinen oli ottelun tehokkain maalein 2+0. Mikko Hautaniemi teki tehot 1+1. Niklas Niiranen osui kertaalleen. Classicin maaleista vastasivat Sami Johansson, Eemeli Salin ja Albert Koskinen.

Katsojia Tampere Areenalla oli torstaina kaikkiaan 1421 silmäparin verran. Sarja jatkuu lauantaina Turussa, Kupittaan palloiluhallissa.

Ottelutilastot

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Asemapaikka: Weissenfels, Saksa

Twitter: @ilkkakittila