Koovee teki historiaa pronssimitalien muodossa – Aho taiteili kuusi tehopistettä

Koovee juhlii naisten SM-pronssia! Kuva: Esa Takalo

Koovee ja TPS mittasivat toisiaan perjantaina naisten liigan pronssipelissä Tampereella. Koovee voitti pelin 9-3 ja juhlii seuran ensimmäistä naisten SM-mitalia.

Avauserässä Tuulia Aho ja Johanna Homi veivät tamperelaiset ensin 2-0-johtoon, mutta Laura Rantanen kavensi erän lopussa. Toisessa erässä Homi ja Mia Vallenius lisäsivät tamperelaisten johtoa.

Kolmannen erän ensimmäisellä kympillä Koovee repäisi tilanteeksi jo 7-1, eikä TPS päässyt enää mukaan peliin. Tamperelaisten ehdoton hahmo oli Aho, joka mätti pisteet 3+3 ottelussa.

Koovee ei ole koskaan aiemmin juhlinut mitalia naisten liigassa. Neljänneksi jäänyt TPS pelasi myös ensimmäistä kertaa naisten välierissä.