Liigat

Nokian KrP hankki kuusi uutta pelaajaa Tampereelta, Jyväskylästä ja Helsingistä

24.04.
2019
Liigat

Miro Tuomala tilkitsee ensi kaudella Nokian KrP:n verkkoa. Kuva: Esa Jokinen.

Miesten Salibandyliigan Nokian KrP julkaisi keskiviikkona kuusi uutta pelaajaa ja ensi kauden joukkueen sopimustilanteen.

Nokian KrP:n riveihin siirtyy Jyväskylän Happeesta kolme pelaajaa, kun maalivahti Miro Tuomala, sekä hyökkääjäy Vili Liponen ja Mikko Immonen vaihtavat hirvirytkeen näätärockiin. Kooveesta KrP vahvistuu Lauri Alkilla ja Samuli Salomaalla. Simo Paulaharju puolestaan siirtyy Nokialle M-Teamista.

Vasta 23-vuotias torjuja Tuomala on ollut jo kuuden kauden ajan Happeen liigajoukkueen vahvuudessa. Liponen on pelannut Happeen liigajoukkueessa viiden kauden aikana 111 peliä ja tehnyt niissä 67 tehopistettä. Jyväskyläläisiä tällä kaudella edustanut Mikko Immonen on puolestaan aiemmin pelannut liigaa Kooveessa ja käynyt myös Sveitsin pääsarjassa. Liigaurallaan Immonen on tehnyt 145 otteluun tehot 107+90=197.

Alkki ja Salomaa ovat puolestaan pelanneet molemmat koko liigauransa Kooveessa. Vikkeläkinttuisella Alkilla on liigasta vyöllä 93 peliä ja 30 tehopistettä, Salomaalla puolestaan 179 ottelua ja 177 pistettä.

Paulaharju, 19, sen sijaan on nuori, vielä A-juniori-ikäinen pelaaja, joka on osoittanut vaarallisuutensa Divarissa. Kaikkiaan 32 M-Teamin paidassa pelattuun Divari-peliin nuori mies on takonut tehot 24+13=37.

Hankintojen myötä ryhmä on seuran tiedotteen mukaan lähes valmis. Neuvotteluita käydään enää puolustuspäähän, sekä joukkueen taustajoukkoihin.

KrP:n uutisen mukaan kuluneen kauden ryhmästä Valtteri Viitakoski on suuntaamassa ulkomaille. Arvid Vonkin, Vertti Wigrenin, Tuukka Salon, Ville Kangasmäen ja Jere Oksasen sopimukset päättyivät viime kauteen. Antti Kortetmaan, Mikko Revon ja Aki Hietasen siirrot Kooveeseen julkistettiin jo aiemmin.

Nokian KrP 2019-2020

Maalivahdit
Jesse Kanerva
Sebastian Saariniemi
Miro Tuomala (Happee)

Kenttäpelaajat
Lauri Alkki (Koovee)
Emil Eklund
Tomas Estovirta
Joni Henttonen
Mikko Immonen (Happee)
Toni Jaakkola
Henri Johansson
Matti Koskela
Joonatan Kovanen
Morics Krumins
Mikko Laakso
Vili Liponen (Happee)
Elmo Luoto
Jere Mattila
Simo Paulaharju (M-Team)
Aleksi Peltola
Joona Rantala
Anton Roth
Micke Räikkönen (KrP jun)
Samuli Salomaa (Koovee)
Mikko Santanen
Sami Savolainen
Elias Siira
Oskari Tenho (KrP jun)
Pekka Väre
Roope Wickström (KrP jun)

Valmentajat:
Jarmo Härmä
Jaakko Inha
Mika Myllyniemi

Fysiikkavalmentaja:
Hannu Sassi

MV-valmentaja:
Jari Sorvali

Nokian KrP:n uutinen

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen