NST-ikoni siirtyy Sveitsiin tutun valmennuksen alaisuuteen – ”Hyvä aika uusille kokemuksille”

Juuli Hakkarainen siirtyy ensi kaudeksi Sveitsiin. Kuva: Esa Takalo.

Juuli Hakkarainen siirtyy ensi kaudeksi Sveitsiin. Kuva: Esa Takalo.

Lappeenrannan NST:n maalitykki Juuli Hakkarainen pelaa ensi kaudella Sveitsin pääsarjassa, Unihockey Berner Oberlandin riveissä. Joukkuetta valmentaa suomalainen Mika Strömberg.

Hakkarainen on pelannut Sveitsissä kerran aikaisemminkin, sillä kaudella 2012-2013 hän edusti Zug Unitedia. BEO:ta valmentava Mika Strömberg on niin ikään tuttu takavuosilta Hakkaraisen tämän kauden seura NST:stä. Tällä kaudella UH BEO:n joukkueessa ovat pelanneet suomalaiset Emma Hartwall, Senni Hietanen, Emmi Niemelä, Krista Nieminen ja Sara Piispa.

Hakkarainen, 29, aloitti uransa naisten Salibandyliigassa jo vuonna 2005 Josbassa. NST:ssä hän on Zugin vierailua lukuun ottamatta siitä saakka. Kaikkiaan kausia on kertynyt 12. Pelaamissaan 259 liigaottelussa Hakkarainen on tehnyt tehot 180+126=306. Palkintokaapissa on kevään 2016 Suomen mestaruuden lisäksi kaksi hopeaa ja viisi pronssia.

– Olen pelannut lähes koko urani Lappeenrannassa. Nyt kun olen valmistunut Saimaan AMK:sta ja työskennellyt jonkin aikaa ensihoitajana, ajattelin, että olisi hyvä aika uusille kokemuksille Sveitsissä. Totta kai päätös siirtyä BEO:n riveihin oli helppo Mika Strömbergin takia. Hän on entinen valmentajani NST:stä, Hakkarainen kommenteoi BEO:n nettisivuilla.

UH BEO:n tiedote aiheesta