O2 tavoittelee rohkeasti liigapaikkoja – julkaisi tukun jatkosopimuksia

O2 julkaisi alkuviikosta tärkeitä jatkosopimuksia. Kuva: Esa Jokinen

O2 julkaisi alkuviikosta tärkeitä jatkosopimuksia. Kuva: Esa Jokinen

O2-Jyväskylä piti viime lauantaina strategiapalaverin seuraavan kolmen vuoden tavoitteiden suhteen. Samalla se linjasi, että sen tavoitteena on, että miesten ja naisten edustusjoukkueet saavuttavat liigapaikan vuoteen 2022 mennessä.

O2:n naisten joukkue nousi kauden päätteeksi Liiga B:hen. Miesten kausi taasen päättyi Divarin puolivälieriin. Junioreiden suhteen seuran tavoite on, että tyttöjen ja poikien A-juniorit pelaavat SM-sarjassa kolmen vuoden aikajänteellä.

– Se oli taas yksi askel eteenpäin, joka tuo tavoitteellisuutta tekemiseen. Nyt on seuran ja joukkueen selkeä yhteinen tavoite, jota kohti lähdetään tekemään töitä, O2:n miesten ensi kauden pääluotsi Joonas Kaasalainen kommentoi seuran tiedotteessa.

O2 julkaisi alkuviikosta miesten edustusjoukkueen sopimuksia. Hyökkäyspäästä monivuotinen kapteeni Joni Lempinen jatkaa sekä Iiro Kinnunen ja Iiro Pieviläinen. Puolustaja Vesa Sivula sekä maalivahdit Henri Tikkanen sekä Tommi Kauppinen jatkavat Jyväskylässä. Kasassa on nyt 10 sopimusta ensi kaudeksi.

– Sopimustilanne näyttää ihan hyvältä. On tärkeää, että saimme viime kauden ykkösketjun laitahyökkääjät Lempisen ja Kinnusen jatkamaan. Heidän ympärilleen on hyvä rakentaa, Kaasalainen sanoi.