Pronssiottelu ratkesi tylysti 7–0 – SPV nappasi mitalit Oilersin nenän edestä

SPV:lle SM-pronssi oli seurahistorian neljäs. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Seinäjoen Peliveljet kaatoi Esport Oilersin Salibandyliigan pronssiottelussa maalein 7–0. Ottelu oli alusta asti seinäjokelaisen kotijoukkueen hyppysissä, kuten lukematkin kertovat.

Oilers jäi jo kuuden maalin takamatkalle 40 minuutissa. Ottelu oli yhden joukkueen näytöstä, kun SPV latoi palloa espoolaisten maaliin.

Kahden ensimmäisen erän aikana Jukka-Pekka Pelto-Arvo osui kahdesti. Myös Jari Hankkio pääsi maalin makuun, kun hänen tulinen kiertorannarinsa ohitti Joonas Kaltiaisen ja johto kasvoi jo 4–0:aan.

Tuomas Mustosen ajassa 39.04 laukoma maali muutti tilanteeksi tylyn 6–0.

Kolmas erä oli lähinnä kosmetiikkaa, kun Oilers ei enää pystynyt kampeamaan itseään enää mukaan peliin.

Vielä toiseksi viimeisellä peliminuutilla Tommi Hakala tykitti vielä 7–0-numerot taululle ylivoimalla. Eero Kosonen torjui SPV-maalilla peräti 31 kertaa.

Pronssi oli SPV:lle sen seurahistorian neljäs.