Divarit

Rangersilla kasassa 19 pelaajasopimusta – Teppo Salo siirtyy liigakentille

16.04.
2019
Divarit

Päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä on napannut kainaloonsa sopimusten allekirjoitusten jälkeen kokeneen luottopakin Aleksi Markkolan (oikealla) ja A-junnuista edustusjoukkueeseen nousevan Konsta Mäntylän. Kuva: Mikko Karlsson

Divarin runkosarjan voittaneella Kirkkonummi Rangersilla on sopimus ensi kaudesta jo 19 pelaajan kanssa. Harjoittelu uutta kautta varten alkaa 6. toukokuuta.

Vaikka Rangers-pelaajat ovat viettäneet hiljaiseloa välieriin päättyneen kauden jälkeen, on päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä ollut kiireinen mies. Hän on koonnut tulevan kauden joukkuetta ja kasassa on jo 19 pelaajasopimusta.

– Tilanne näyttää hyvältä. Viime kauden runkopelaajat jatkavat joukkueessa. Muutaman pelaajan työ- tai opiskelukuviot kontra pelaaminen vaativat vielä hiomista ja uusia sopimuksia tulee lähiaikoina. Kyselyjä on tullut myös Kirkkonummen ulkopuolelta. Ovet ovat avoinna ja teemme harkittuja hankintoja, sanoo päävalmentaja Fager-Pintilä.

Sopimuspelaajien nimilista näyttää tältä; maalivahti Jens Beijar, kenttäpelaajat Samuli Alaluusua, Kristian Lamminen, Rami Kallio, Santeri Fager-Pintilä, Nicholas Rajala, Aleksi Markkola, Jari Koskinen, Emil Vehanen, Ville Leskinen, Erik Helenius, Kristian Karijärvi, Samu Andersson, Tatu Kivelä ja Mikko Ollikainen.

Rangersin A-junioreista miesten rinkiin nousevat Nuutti Hurme, Mikael Maijala ja Konsta Mäntylä. Uutena pelaajana rinkiin liittyy Onni Möykkynen. Kaikki sopimukset kattavat tulevan kauden 2019 – 2020.

Vain yksi on joukkueesta varmasti poissa. Hyökkääjä Teppo Salo suuntaa naapurikaupunkiin ja liigakaukaloihin. Tehohyökkääjän lähtö avaa päävalmentajan mukaan uusia ovia muille ja nuoremmille pelaajille.

Uutta voimaa valmennustiimiin

Rangers jatkoi jo aiemmin keväällä päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilän sopimusta kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Edustusjoukkueen valmennustiimiin nousee ensi kaudeksi uutena Janne Mustonen. Hänellä on pitkä pelaajaura Rangersissa. Hän on työskennellyt seuran juniorivastaavana. Päättyneellä kaudella Mustonen valmensi Rangersin B-poikia.

Valmennustiimissä jatkavat Miika Valkama ja Rauno Vehanen. Edustusjoukkueen taustatiimissä tapahtuu muutos, kun Janne Tarkiainen jää sivuun joukkueenjohtajan tehtävästä. Uusi joukkueenjohtaja on Martin Valtonen. Huoltajina jatkavat Simo Turpeinen ja Marko Merikukka.

Kohti syyskuussa alkavaa sarjaa

Valmistautumisen uuteen Divarikauteen Rangers aloittaa 6. toukokuuta fysiikkavalmentaja Ville Mäkelän johdolla.

– Viime kaudesta saatujen kokemusten mukaan voimapuolta tarvitaan lisää. Haemme pelaajille lisää apuja yksilöllisemmin, suunnittelee päävalmentaja Fager-Pintilä.

Rangers harjoittelee 3 – 4 kertaa viikossa touko-kesäkuussa. Heinäkuussa harjoittelussa on lyhyt omatoimijakso, jonka jälkeen jatketaan kohti syyskuun puolivälissä alkavaa Divaria. Ohjelmassa on elokuussa myös leiritystä ja treenipelejä.

Teksti: Mikko Karlsson

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi