Storvreta voitti Ruotsin mestaruuden – nousi kolmen maalin takaa voittoon

Storvreta kruunattiin jälleen Ruotsin mestariksi. Arkistokuva: Per Wiklund.

Storvreta voitti Ruotsin Superliigan mestaruuden voittamalla Falunin superfinaalissa maalein 5-3.

Falun johti ottelua avauserän jälkeen 2-0 Omar Aldeebin ja Jonas Adrianssonin osumilla. Aldeeb vei Falunin jo 3-0 -johtoon ennen toisen erän puoliväliä, mutta sitten alkoi Storvretan kiri. Toisen erän aikana ensin Jesper Berggren avasi maalihanat ja sen jälkeen Alexander Rudd osui rankkarista.

Kolmannessa erässä Tobias Gustafsson toi Storvretan tasoihin ja Jimmie Pettersson iski voittomaaliksi jääneen 4-3 -osuman. Niklas Winroth teki loppulukemat tyhjään maaliin.

Storvretalta ainoa kahteen tehopisteeseen yltänyt pelaaja oli kaksi maalia syöttänyt Henrik Stenberg. Kahdesti osunut Aldeeb ja kaksi maalia syöttänyt Johannes Larsson olivat Falunin ottelun tehokkaimmat.

Ottelua seurasi Globenissa kaikkiaan 13448 silmäparia.