Suomen U16 kohtasi toistamiseen Sveitsin – tällä kertaa peli päättyi tasan

Suomi ja Sveitsi väänsivät tasurin. Kuva: Martin Flousek / Cesky Florbal.

Suomen poikien U16-maajoukkue pelasi lauantaiaamuna 2-2 -tasapelin Sveitsin U17-poikien kanssa kolmen maan turnauksessa, vaikka oli ottelussa hienoisesti niskan päällä.

Ottelun avauserä oli maaliton. Toisessa erässä Suomi karkasi 2-0 -johtoon Samuli Junnilan ja Eemeli Huhtakallion maaleilla. Avausmaalin syötti Santeri Uusi-Laitila ja toisen osuman Tiitus Salokangas.

Kolmannen erän viimeisen viisiminuuttisen aikana Sveitsi osui kuitenkin kahdesti nopeaan otteeseen. Molemmat maaleista viimeisteli Gian Muhlemann, ensin ylivoimalla ja sitten tasaviisikoin.

Suomella on kasassa tähän mennessä kolmesta pelistä voitto, tasapeli ja tappio. Lauantai on rankka, sillä Suomi pelaa vielä toisen pelin samaan päivään. Tshekki-kamppailu alkaa kello 19:30.