Suomen U19-tyttöjen maajoukkue kaatoi myös Tshekin

Suomi marssii Tshekissä voitosta voittoon. Kuva: Martin Flousek / Cesky Florbal.

Suomen U19-tyttöjen maajoukkue kohtasi neljän maan turnauksen toisessa pelissään Tshekin. Ottelu päättyi Chomutovissa Suomen 8-3 -voittoon.

Suomi johti avauserässä 2-0 Suvi Hämäläisen ja Olivia Pietilän maaleilla. Toisessa erässä Katerina Seemannova kavensi, mutta Sofia Mittentag osui Suomelle vielä erän lopulla. Päätöserän Suomi vei nimiinsä maalein 5-2.

Suomen tehokkain pelaaja oli pistein 3+1 onnistunut Suvi Hämäläinen. Sofia Mittentag iski kaksi osumaa ja Maija Väätäjä syötti maaleista kaksi. Tshekin maalit merkattiin Katerina Seemannovan, Nela Havlinovan ja Pavlina Bacovan nimiin.

Suomi on voittanut nyt kaksi pelaamaansa ottelua maalierolla 16-4. Huomenna turnauksen päätöspelissä joukkue kohtaa Latvian, joka on turnauksessa jo hävinnyt Tshekille, mutta voittanut Sveitsin.