Liigat

Tiikerit hankki Oilersin junioritähden – kirkkain timantti teki jatkosopimuksen

16.04.
2019
Liigat

Joakim Lund jatkaa Tiikereissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Tikkurilan Tiikerit on julkaissut viime päivinä ahkerasti tulevan liigakauden sopimuksia. Alkuviikosta se julkaisi myös ensimmäisen hankintansa.

Hankinta on Toni Rintala, 20, joka liittyy vantaalaisten riveihin Esport Oilersista 1+1-vuotisella sopimuksella. Rintala on pelannut viime kausina yhteensä 14 liigapeliä espoolaisten riveissä tehoin 1+1. Rintala pelasi menneellä kaudella pääosin A-pojissa, jossa hän iski tehot 25+32. Viimeisessä finaalissa Rintala heilutti SPV:n verkkoa neljästi, kun Oilers kahmaisi A-poikien SM-kultamitalit. Rintala oli vuonna 2017 voittamassa U19-poikien MM-kultaa.

Tiikereiden kannalta erittäin tärkeä jatkosopimus julkaistiin maanantaina, kun joukkueen ykköstähden Joakim Lundin jatkopahvi näki päivänvalon. Lund, 17, oli viime kaudella Divarin runkosarjan pistepörssin kakkonen ja pudotuspelien jaetulla pistepörssin kärkipaikalla. Lund on pelannut urallaan Divarissa 42 peliä tehoin 57+32.

Kevin Starck, 23, jatkaa myös vantaalaisten riveissä. Starck pelasi ensimmäisen kautensa pääsarjoissa menneellä kaudella tehoin 28+18 (32 ottelua).

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen