Liigat

Tornberg palaa OLS:n vahvuuteen ensi kaudella – ”Yksi taitavimmista pelaajista”

06.04.
2019
Liigat

Otso Tornberg edustaa ensi kaudella OLS:aa. Arkistokuva: Jari Turunen

Otso Tornberg edustaa ensi kaudella miesten Salibandyliigan OLS:aa. Tornberg on pelannut edelliset viisi kautta Divarin Limingan Niittomiehissä.

Tornberg, 26, on kärsinyt urallaan lukuisista loukkaantumisista. Päävalmentaja Jani Lipsasen mukaan Tornbergin kohdalla riskit ovat tiedossa.

– Otso on omaan silmään yksi taitavimmista pelaajista pallollisena tällä alueella. Aiemmin on ollut selviä haasteita urheilullisen elämän kanssa ja osittain varmasti siitäkin syystä myös loukkaantumiset ovat vaivanneet. Nyt Otso kuitenkin vakuutti minut motivaatiollaan ulosmitata, mihin hänellä rahkeet riittävät urheilijana ja pelaajana. Ja tuolla taitoreservillä varustetun pelurin kanssa on mielestäni pakko ottaa riski ja antaa pelimiehen näyttää mihin hänestä on.

Tornberg debytoi liigassa jo kaudella 2009-10 ja edusti tuolloin viiden kauden ajan OLS:aa. Tornbergin tilastohistoria kertoo hyvin rikkonaisesta kymmenen vuoden ajanjaksosta, sillä tilille on kertynyt vain 21 liigapeliä (4+4) ja 88 Divarin peliä (27+35).

– Fiilikset ovat odottavaiset treenejä ja pelejä kohden. Mielenkiintoista nähdä, paljon saa itsestä paukkuja irti. Korkein sarjataso kuulostaa sopivalta haasteelta tässä vaiheessa. Eipä muuta kummempaa, Tornberg kommentoi OLS:n sivuilla.

OLS:n uutinen

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen