Liigat

Hämeen Sanomat: Jonaeson jatkaa Hämeenlinnassa ja tavoittelee paikkaa kotikisoissa

14.05.
2019
Liigat

Nico Jonaeson jatkaa Steelersissä. Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik

Hyökkääjä Nico Jonaeson, 25, edustaa kaudella 2019-20 Hämeenlinnan Steelersiä, kertoi sanomalehti Hämeen Sanomat maanantaina.

Jonaesonin jatkoa voi pitää merkittävänä, sillä hyökkääjä oli viime kaudella joukkueen tehokkain pelaaja runkosarjassa. Steelersin kannalta haasteeksi voi myös nostaa sen, että avainpelaajista hyökkääjä Ville Lastikka ja maalivahti Santtu Pohjonen vaihtavat maisemaa. Myös Jonaesonin tiedetään olleen muutamankin seuran kiikareissa.

– Jatkan täällä hyvillä mielin. Ympäristö ja ihmiset ovat tuttuja. Joukkueessa on tosin aika paljon uutta väriä, Jonaeson kommentoi lehdelle.

Jonaesonin lähivuosien tavoitteet ovat korkealla.

– Päällimmäisenä ovat ihan ehdottomasti vuoden 2020 MM-kotikisat. Se vaatii kovaa duunia, vähintään samanlaista kuin viime kauden aikana. Jos pystyn ottamaan kahden seuraavan kesän aikana samanlaisia steppejä eteenpäin, olen joukkueessa varmasti. Siihen uskon, Jonaeson pohti.

Steelersin urheilutoimenjohtaja Petri Torni kuvasi Jonaesonin jatkosopimusta erittäin tärkeäksi.

– Tämä on tietyllä tavalla meille elintärkeä sopimus. Nico on pelillinen johtaja, joka on vuosien aikana kasvanut ihmisenä ja tuo myös sitä johtajuutta joukkueeseen, Torni sanoitti.

Jonaeson on pelannut liigaurallaan yhteensä 73 peliä Steelersissä ja iskenyt niissä tehopisteet 49+76=125.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen