Liigat

Kilpajuoksu on ohi – Lastikka valitsi Classicin

09.05.
2019
Liigat

Neljä viimeistä Suomen mestaruutta voittanut Classic sai Ville Lastikan riveihinsä. Kuva: salibandy.fi

Maailmanmestarihyökkääjä Ville Lastikka, 23, pelaa ensi kaudella Tampereen Classicissa. Lastikan sopimus on 1+1-vuotinen.

Menneellä kaudella Steelersiä edustanut Lastikka oli useamman joukkueen kiikarissa.

– Manageri Passo Peltolan kanssa on asiasta keskusteltu jo useampana vuotena, ja nyt palaset loksahtivat sopivasti paikoilleen. Todella odottavin ja innokkain mielin olen tulossa hallitsevan triplamestarin riveihin, Lastikka kommentoi Classicin tiedotteessa.

Lastikka on pelannut Suomen liigatasolla ainoastaan Steelersissä ja kausi 2016-17 meni Sveitsin liigan Wiler-Ersigenissä. Laituri on pelannut 48 liigapeliä ja iskenyt niissä tehopisteet 63+22.

Viime joulukuussa Lastikka edusti Suomea, kun miesten maajoukkue juhli MM-kultaa Prahassa. Lastikalla on myös U19-poikien MM-kulta keväältä 2015.

– Ensin täytyy päästä hyvin joukkueeseen sisään ja oppia ”Familyn” tavoille. Itse näen, että tavoitteena tulee olla tulosvastuulliset kentät ja iso rooli. Lisäksi kun elän kentällä maaleista niin maaleja tulee tehdä ja samalla auttaa joukkuetta voittamaan. Kaiken kaikkiaan tavoitteet ovat selkeät, haluan omalla tekemiselläni auttaa Classicia menestymään.

Classic kertoi samassa, että Tuukka Salo palaa joukkueeseen Nokian KrP:sta. Salo on pelannut viime kautta lukuunottamatta kaikki kaudet liigakautensa Classicissa ja on kolminkertainen Suomen mestari. Hänen tililtään löytyy 112 liigaottelua (7+6). 16-vuotias Alpo Laitila nousee edustusjoukkueen rinkiin tiedotteen mukaan.

Huhumaa löytyy täältä

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen