Koovee kiinnitti nuoria lahjakkuuksia – 18-vuotias latvialaispelaaja liittyy vahvuuteen

Oskar Sillanpää jatkaa Kooveessa. Kuva: Esa Takalo

Oskar Sillanpää jatkaa Kooveessa. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Koovee valmistautuu paraikaa tulevaan Divarin kauteen. Joukkue julkaisi perjantaina Aapo Mäkelän sekä Oskar Sillanpään jatkosopimukset.

Kaksikko pelaa tällä hetkellä U19-poikien MM-kisoissa Kanadan Halifaxissa. Mäkelä, 19, pelasi viime kaudella 19 liigapeliä ja iski otteluissa tehot 1+3. Sillanpää, 19, on kerännyt tililleen kolmen viime liigakauden aikana 24 liigapeliä.

Uutena pelaajana Kooveeseen liittyy latvialainen Klavs Jansons, 18, joka pelasi viime joulukuussa Latvian MM-joukkueessa (3+1). Myös Jansons on tällä hetkellä Halifaxissa edustamassa Latviaa.

– Meille on tärkeää myös se, että joukkueessa on nuoria tulevaisuuden tähtiä. Kokemusta tarvitaan, mutta myös nuoruuden ennakkoluulottomuutta. Aapo ja Oskar ovat pelanneet jo pitkään Kooveessa ja uskomme, että kehitys jatkuu myös tulevina vuosina ja molempien pelillinen rooli tulee jatkossa olemaan yhä merkittävämpi. Klavs Jansons on tuttu mies päävalmentaja Arto Riihimäelle Latvian maajoukkuekuvioista, Kooveen salibandyjaoston puheenjohtaja Jaakko Aho kommentoi.

Kooveen uutinen