Mielenkiintoinen kohtaaminen Ruotsissa – salibandyn ja jääkiekon pääsarjajoukkueet mittelevät paremmuudesta

Höllviken pelaa hiukan erilaisen ottelun ensi kuussa. Kuva: perwiklund.se

Ruotsin Superliigan (SSL) Höllviken sekä Ruotsin jääkiekkoliigan SHL:n Malmö Redhawks mittaavat toisiaan 15.6. salibandyottelun merkeissä, kertoivat Höllvikenin kotisivut jo muutama viikko sitten.

Kamppailu pelataan Höllvikenin Halörhallenissa alkaen klo 13 paikallista aikaa. Kamppailun yhteydessä tullaan näkemään muun muassa taitokisoja, nimikirjoitusten jakamistilaisuuksia ja muuta ohjelmaa. Lähtökohtaisesti tapahtuman on tarkoitus lähentää kahden skånelaisseuran suhteita.

Höllvikenin markkinointipäällikkö Jon Cervin kommentoi asiaa seuraavasti.

– Corplussan aikojen kautta Malmö Redhawksin johtohahmojen Patrik Sylvegårdin sekä Mats Larssonin kanssa. Kun minusta tuli Höllvikenin markkinointipäällikkö, niin Mats Kysyi minulta lounaalla, että voisimmeko järjestää yhteistapahtuman, jossa kohtaisivat meidän SSL-joukkue ja heidän jääkiekkojoukkueensa. Totta kai tartumme tuohon, sanoin. Kysyimme asiaa valmentajilta, ja idea oli heidän mielestään ok, Cervin kommentoi.