Mika Kohonen puhui kotikisoista videohaastattelussa – ”Jos pelaan silloin, niin haluan sinne”

Mika Kohonen seurasi Ruotsin Superfinaalia paikan päällä. Kuva: Kuvakaappaus videosta

Mika Kohonen seurasi Ruotsin Superfinaalia paikan päällä. Kuva: Kuvakaappaus videosta

Mika Kohonen, 41, ei ole vielä kommentoinut mitä aikoo tehdä salibandyuransa jatkon suhteen. Happeen takalinjoilla viime kauden pelannut Kohonen kommentoi asiaa Innebandymagazinetille Ruotsin Superfinaalin yhteydessä, joka pelattiin toissaviikonloppuna.

Kohonen kertoi, että jos ura jatkuu Suomessa, niin osoite on varmuudella Happee.

– Jos jatkan Suomessa, niin Happeessa tietysti. Meillä on asiat valmiina siellä, mutta pitää miettiä asiaa ja tehdä päätös. Katsotaan mitä tapahtuu, Kohonen kommentoi.

Haastattelussa tuli esille, että Kohonen on asunut viimeiset neljä kautta pääosin erossa perheestään, joka asuu Uppsalassa. Kohonen sanoi, että perhe ei ole muuttamassa Suomeen, vaan aikoo jäädä Uppsalaan.

Kauden 2018-19 piti olla Kohosen viimeinen seurajoukkueessa ja maajoukkueessa, mutta seurajoukkueura näyttäisi jatkuvan, ja MM-kotikisat 2020 taitavat myös kiinnostaa elävää legendaa.

– Jos pelaan vielä silloin, niin haluan päästä sinne. Se olisi täydellistä. Tiedän, että minulla on vielä hiukan bensaa tankissa jäljellä. Ennen kautta tosin ajattelimme perheeni kanssa, että tämä olisi viimeinen kauteni ja se päättyisi kotona Jyväskylässä. Katsotaan, Kohonen sanoi.

Happeen puolivälieräputoamisen jälkeen Kohosen vaimo antoi Twitterissä tukensa legendan uran jatkumiselle, joten tilanne pysyy avoinna kunnes Kohosen tilanne aukeaa enemmän.