Liigat

Nordström palaa Espooseen – ”Joukkue on nuorentunut paljon viime kerrasta”

23.05.
2019
Liigat

Niko Nordströmin ura jatkuu Oilersissa. Arkistokuva: Jari Turunen

Maalivahti Niko Nordström, 30, pelaa Espooseen ja edustaa ensi kaudella Salibandyliigan Esport Oilersia.

Nordström torjui viimeiset seitsemän kautta Loviisan Torin maalin suulla. Näistä kausista kaksi ensimmäistä menivät liigassa ja viisi viimeistä Divarissa.

Ennen Toria Nordström edusti kolmen kauden ajan Espoon Oilersia, yhden kauden ajan AC HaKia ja kolmen kauden ajan HIFK:ta. Nordströmin uralle on kertynyt yli 200 liigapeliä ja lähes 150 ottelua Divarissa. Toistaiseksi ainoan SM-mitalinsa hän saavutti Oilersin kanssa keväällä 2011 (pronssi).

– Paluu on tuntunut erittäin hyvältä vaikka pientä totuttelua treenien vauhtiin on ollut. Tämä toisaalta motivoi vain painamaan hommia kovempaa. Joukkue vaikuttaa hyvin motivoituneelta. Tuntuu siltä, että halu parantaa viime kauden sijoitusta on kova. Joukkue on nuorentunut paljon viime kerrasta, mutta hyvä ryhmähenki on säilynyt.

Esport Oilersin uutinen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen