Divarit

NST:n joukkueenrakennus jatkuu – hankki kaksi pelaajaa kakkosdivarista

25.05.
2019
Divarit

Juha Ahtiainen pelasi loistavan kauden kakkosdivarissa. Kuva: Mikko Markkanen / PoNoVo.

NST on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Joukkueeseen liittyy uusi maalivahti PoNoVosta ja puolustaja LeBasta. Sopimukset julkaistiin NST:n Facebook-sivulla.

Maalivahtiosastoa vahvistaa kahden vuoden sopimuksella Juha Ahtiainen. Hän pelasi viime kaudella Divari-karsintojen päätöskierrokselle saakka edenneen PoNoVon paidassa kakkosdivaria. Runkosarjan torjuntaprosentti oli huima 83,10%. Ahtiainen pelasi NST-paidassa viimeeksi kaudella 2016-2017.

Toisena uutena kasvona puolustukseen saapuu Santeri Niemeläinen, joka pelasi viime kaudella LeBa SB:ssä kakkosdivaria. LeBa nähtiin niin ikään kevään Divari-karsinnoissa, mutta nousuun asti eväät eivät riittäneet. Niemeläisen sopimus NST:n kanssa on yksivuotinen.

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Asemapaikka: Weissenfels, Saksa

Twitter: @ilkkakittila