Oilers vahvistuu – Veikkola ja Kainulainen espoolaisryhmään

Matias Veikkola (vas.) pelaa ensi kaudella Oilersissa. Kuva: Juha Käenmäki

Matias Veikkola (vas.) pelaa ensi kaudella Oilersissa. Kuva: Juha Käenmäki

Esport Oilers julkaisi tiistaina kaksi uutta pelaajasopimusta. Jo jonkin aikaa espoolaisten liigavahvuuteen povatut Matias Veikkola, 23, ja Rasmus Kainulainen, 22, pelaavat ensi kaudella Oilersissa.

Puolustajana ja silloin tällöin sentterinä operoiva Veikkola on pelannut yhteensä 179 liigaottelua OLS:ssa ja SPV:ssä. Ensimmäiset kolme liigakautta menivät Oulussa ja kolme viimeistä Seinäjoella. Veikkola on sarjan parhaita pallollisia puolustajia ja on iskenyt tehot 63+94 pelaamissaan liigaotteluissa. Hyvien kausien myötä Veikkolalle on kertynyt 11 maaottelua (3+7).

– Oilers on erittäin määrätietoinen joukkue ja organisaatio. Uskon, että minulla on täällä hyvät mahdollisuudet kehittyä eteenpäin urheilijana. Siviilikuviot kun vielä keskittyivät etelään niin oli helppo ratkaisu siirtyä uusien haasteiden pariin. Lisäksi jengistä löytyy muutama oululaistaustainen tuttukin ja paljon hyviä jätkiä, Veikkola kommentoi uutta seuraansa.

Kainulaisen koko tähänastinen pääsarjaura on kulunut LaSB:ssa ja LASBissa. Kolme ensimmäistä kautta hujahtivat Divarin puolella, josta LASB nousi keväällä 2016 Salibandyliigaan. Kainulainen on ollut kaikki kauden joukkueensa kärkeä hyökkäyspäässä ja on iskenyt liigassa tehot 53+65 (76 ottelua) sekä Divarissa pisteet 40+59 (69 ottelua). Myös Kainulainen on nähty maajoukkuepaidassa seitsemän kertaa (4+6). Keväällä 2015 hän oli voittamassa U19-poikien MM-kultaa.

– Oon kuullu vaan hyviä juttuja Oilersista ja ekaa kertaa oikeesti mahkuja voittaa mestaruus. Nyt on myös aika ottaa uusi steppi omalla uralla, Kainulainen kommentoi seuran sivuilla.

Huhumaan löydät täältä

Oilersin uutinen