Liigat

Pelicans hankki neljä pelaajaa – kaikille 1+1 -vuotinen sopimus

17.05.
2019
Liigat

Pelicans hankki neljä uutta pelaajaa. Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten A-liigassa ensi kaudella pelaava Lahden Pelicans kertoi alkuviikosta, että se on tehnyt sopimukset neljän pelaajan kanssa. Nelli Salmio (LASB), Pinja Jaakkola (M-Team), Noora Tervonen (ErVi) ja Sofia Niemi (SB Vantaa) liittyvät lahtelaisten vahvuuteen.

Jaakkola, 21, on pelannut urallaan viisi kautta liigassa M-Teamissa sekä EräViikingeissä. Edellinen liigakausi oli 2017-18, jolloin hän saavutti ErVin kanssa pronssia. Jaakkola on pelannut 102 liigapeliä tehoin 22+13. Tervonen, 20, on pelannut neljällä kaudella naisten liigaa ErVissä ja Erässä. Myös Tervosen palkintokaapista löytyy pronssimitali. Kaikkiaan 38 pelattua peliä ovat tuottaneet pisteet 7+3.

Salmiolla ja Niemellä ei ole aiempaa kokemusta naisten liigatasolta.

– Kaikki neljä pelaajaa ovat halukkaita panostamaan pelaamiseen liigassa ja antoivat avoimissa harjoituksissa hyvän kuvan osaamisestaan. Siksi oli helppo tehdä sopimukset heidän kanssa, pääluotsi Marko Virtanen kommentoi seuran sivuilla.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen