Liigat

TPS julkaisi kaksi tärkeää sopimusta – Kinnunen ja Jalo jatkavat

22.05.
2019
Liigat

Eero Jalo jatkaa TPS:ssa. Kuva: Esa Takalo

Miesten Salibandyliigassa hopealle yltänyt TPS julkaisi tiistaina kaksi jatkosopimusta. Hyökkääjät Eero Jalo, 21, ja Olli Kinnunen, 23, jatkavat turkulaisten vahvuudessa.

Jalo on TPS:n juniorimyllyn tuote ja on pelannut 143 liigapeliä turkulaisten riveissä tehoin 59+68. Kevään hopeamitalin lisäksi Jalo on saavuttanut viime vuosina A-poikien SM-kultaa sekä U19-poikien MM-kultaa keväällä 2017.

– Totta kai hienot fiilikset. Siistiä päästä jatkamaan Suomen hienoimmassa kaupungissa, kovassa jengissä ja maailmanluokan olosuhteissa omaa ja joukkueen kehittämistä. Nyt kun intti ei ole enää esteenä, pääsen itsekin treenaamaan kunnolla koko kesän. Nyt kun valmennus on uudistunut, odotan innolla mitä sieltä on tulossa. Joku pelaaja varmasti vaihtaa maisemaa, mutta on hienoa, että nuoret saavat vastuuta, Jalo kommentoi seuran sivuilla.

Kinnunen on oululaislähtöinen ja on pelannut Turussa viimeiset kolme kautta. OLS:ssa ja TPS:ssa Kinnunen on pelannut yhteensä 144 liigaottelua (62+39). Myös Kinnunen on nuorten maailmanmestari keväältä 2015.

– Mahtava saada jatkaa tässä porukassa tulevalla kaudella. Niin olosuhteet kuin joukkuekin maailman kärkeä, joten ei parempaa tilannetta henkilökohtaisesti voisi juuri olla. Todella odottava ja nälkäinen olo tulevaa ajatellen. Nyt on sellainen tilanne joukkueessa, että voidaan heti kauden alusta asti miettiä millä keinoilla nostetaan pokaalia keväällä. Luonnollisesti uusi valmennus ja pieni vaihtuvuus pelaajistossa tuovat nekin uutta virtaa ja näkökulmaa pelaamiseen, Kinnunen kommentoi.

TPS:n uutinen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen