Liigat

TPS kiinnitti neljä nuorta pelaajaa – Hautamäki ei jatka joukkueessa

21.05.
2019
Liigat

Aaro Ollikainen (vas.) jatkaa pelaajauraansa TPS:ssa. Kuva: Esa Takalo

Miesten Salibandyliigan Turun Palloseura julkaisi tiistaina neljä uutta pelaajasopimusta.

Viime kaudella FBC Turkua edustanut Oskari Fälden palaa TPS:aan. Hän tosin pelasi menneellä kaudella myös poikien SM-sarjaa TPS:ssa. Suomea U19-poikien MM-kisoissa edustaneet Juuso Varjokumpu ja Tuomas Ojala jatkavat molemmat TPS:ssa.

19-vuotias Aaro Ollikainen siirtyy turkulaisten riveihin Porista. Ollikainen pelasi viime kaudella uransa ensimmäiset liigapelit Karhuissa ja onnistui tehoin 11+6 23 pelissä.

– Kaikki neljä pelaajaa ovat osoittaneet, että ovat valmiita tekemään päivittäin töitä oman kehittymisensä eteen ja tulevaisuudessa nämä herrat tulevat pelaamaan liigassa isossa roolissa. Hienoa saada heidät mukaan ryhmään haastamaan kokeneita pelimiehiä, TPS:n pääluotsi Janne Kainulainen kommentoi seuran sivuilla.

Varmaa tietoa on myös, että joukkueen tärkeisiin pelaajiin viime vuosina kuulunut Jaakko Hautamäki ei jatka seurassa. Hautamäen tuleva joukkue ei ole vielä selvillä, mutta suuntana on hyvin mahdollisesti toinen turkulainen pääsarjaseura.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen