Juniorit

Gamesaver ja Solidsport lähettävät ensi kaudella juniorisalibandyn otteluita

19.06.
2019
Juniorit

Salibandyliitto on tehnyt yhteistyösopimukset Solidsportin ja Gamesaverin kanssa. Kuva: Juha Käenmäki

Salibandyliitto on tehnyt yhteistyösopimuksen Gamesaver-palvelun ja SolidSport-palvelun kanssa kaudeksi 2019-2020 juniorisalibandyn (A-junioreista nuorimpiin junioreihin) kuvaamisesta ja lähettämisestä näiden palveluiden kautta.

Seurat ja/tai joukkueet voivat tehdä sopimuksen jommankumman toimijan kanssa junioriotteluidensa lähettämisestä.

Salibandyliitto on tehnyt nämä sopimukset siksi, että Salibandyliiton kilpailusääntöjen 6 §:n mukaan lajia koskevat ja kilpailutoimintaan liittyvät sähköisen viestinnän sopimukset on hyväksytettävä liitossa ja liitolla on etuoikeus niiden tekemiseen.

Ns. videopalvelu-/striimausmarkkinat kehittyvät tällä hetkellä voimakkaasti. Salibandyliitto on kartoittanut alan toimijoita ja päätynyt sen perusteella tekemään yhteistyösopimuksen Gamesaver- ja SolidSport-palveluiden kanssa.

Näiden sopimusten perusteella seurat ja/tai joukkueet voivat tehdä sopimuksen junioriotteluidensa kaupallisesta striimauksesta (kuvaamisesta, lähettämisestä ja toistamisesta) näiden kahden yrityksen kanssa. Muilla kuin näillä kahdella toimijalla ei ole Salibandyliiton hyväksyntää junioriotteluiden kaupallisesta striimauksesta.

Tarkoituksena on, että urheiluseurat voivat antaa joukkueilleen mahdollisuuden kuvata, lähettää ja toistaa omia pelejään. Kuvaaminen on maksutonta, mutta sisällön katselu tulee olemaan katsojille maksullista.

Tekemällä sopimuksen jommankumman toimijan kanssa seuroilla ja/tai joukkueilla on mahdollisuus ansaintaan tilausmaksuista ja halutessaan mainosmyynnillä, ja siten hankkia rahoitusta toiminnalleen.

Molemmat palvelut ovat helppokäyttöisiä ja kuvaaminen onnistuu joustavasti mobiililaitteella, tabletilla tai kameralla. Lähetyksiä on mahdollista katsoa livenä ja jälkilähetyksinä. Molemmat toimijat tarjoavat opastuksen lähetysten tekemiseen ja palvelun käyttöön.

Teksti: Salibandyliitto

Huom. Pääkallo.fi tekee kaupallista yhteistyötä Gamesaverin kanssa

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi