Hawksille jälleen laatuvahvistus – Reunamäki palaa kentille vuoden tauon jälkeen

Riku Reunamäki edusti viimeksi Kooveeta Salibandyliigassa kaudella 2017-18. Kuva: Esa Takalo.

Riku Reunamäki edusti viimeksi Kooveeta Salibandyliigassa kaudella 2017-18. Kuva: Esa Takalo.

Kakkosdivarissa pelaava SC Hawks hankki jälleen riveihinsä kovan luokan pelaajan, kun Riku Reunämäen sopimus julkistettiin. Jo aiemmin keväällä Hawks on hankkinut useita pääsarjoissa pelanneita pelaajia riveihinsä.

Reunamäki, 30, on pelannut miesten Salibandyliigassa 116 ja Divarissa 147 runkosarjan ottelua ja iskenyt pääsarjapeleissä yhteensä mainiot tehot 239+155=394. Pääsarjoissa hän on edustanut urallaan Gunnersia, HIFK:ta, M-Teamia, Classicia ja Kooveeta. Palkintokaapista löytyy myös yksi Suomen mestaruus Classicin paidassa kaudelta 2016-17.

Kuluneella kaudella 2018-19 Reunamäki ei pelannut lainkaan, sillä hän kuntoutti itseään polvileikkauksen jäljiltä.

– Kuntouttelut sujuivat erittäin hyvin ja nyt olen aika innoissani, että saan taas pelata muutakin kuin juoksumattoa. Haukkojen toiminta on järjestetty fiksusti niin, että täällä on mahdollisuus harjoitella tosissaan ja pelata tavoitteellisesti hyvien pelaajien kanssa, Reunamäki kommentoi Hawksin uutisessa.

– Seurassa on paljon huippuja junnupelaajia, joten edustusjoukkueen nousu pääsarjatasolle on heidän tulevaisuuttaan ajatellen selkeä tavoite meille. Tämän jengin pitäisi tosissaan vääntää 2A-divarin kärkisijoista ja karsintapaikoista. Henkilökohtaisesti yritän omien kokemusten kautta tuoda ilmi, mitä esimerkiksi pääsarjoissa pelaaminen vaatii, ja tietysti takoa vuoden tauon jälkeen taas kovat pörssit, Reunamäki jatkaa.

– On erittäin hienoa saada Rikun kaltainen pelaaja mukaan vahvistamaan joukkuetta. Hän tuo kovan kokemuksen lisäksi mukanaan runsaasti positiivista energiaa ollessaan iloinen ja sosiaalinen persoona, päävalmentaja Petteri Bergman puolestaan kommentoi.

SC Hawksin uutinen