Divarit

Koovee kiinnitti kokemusta riveihinsä – Oksanen vahvistaa seuraa kaksoisroolissa

03.06.
2019
Divarit

Jere Oksanen on ensi kaudella Kooveen mies. Kuva: Koovee Salibandy

Miesten Divarin Tampereen Koovee julkaisi maanantaina merkittävän pelaajasopimuksen, kun Jere Oksanen liitettiin osaksi joukkueen ensi kauden kokoonpanoa. Oksanen, 28, ottaa vastuulleen myös seuran nuorempien pelaajien valmennuspäällikön tehtävät.

Hyökkääjä on pelannut yhteensä 268 liigapeliä AC HaKissa, Tapanilan Erässä, Viikingeissä ja viimeiseksi Nokian KrP:ssa. 141 maalia ja 100 maalisyöttöä tehtaillut pelaaja voitti SM-pronssia keväällä 2018 KrP:n paidassa.

– Minulle tärkeää on kehittyä edelleen pelaajana ja tuoda omaa kokemusta ja maalintekovoimaa joukkueeseen. Kooveella on selkeä tavoite nousta takaisin Salibandyliigaan ja omalta osaltani pyrin vaikuttamaan siihen, että nousu tapahtuu mahdollisimman nopeasti, Oksanen sanaili seuran tiedotteessa.

Oksasella on kokemusta myös miesten maajoukkuepeleistä, joita hän on pelannut kahdeksan (10+9). Viime kaudella liigasta pudonnut hakee nousua heti tulevalla kaudella, ja on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla.

– Jeren saaminen joukkueeseen on iso asia. Saadaan johtajuutta, taitoa ja hyvän arvomaailman omaava joukkuepelaaja, jolla on hyvät edellytykset pelata meidän pelitavan mukaista peliä, päävalmentaja Arto Riihimäki kommentoi.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen