Liigat

Nuori laitahyökkääjä Kuopioon Seinäjoelta – ”Odotan kehittyväni pelaajana”

16.06.
2019
Liigat

SB Welhot sai uuden pelaajan SPV:n A-pojista. Kuva: SB Welhot

SB Welhot julkaisi perjantaina laitahyökkääjä Mirko Soinisen, 21, pelaajasopimuksen.

Soininen pelasi viime kaudella A-poikien SM-sarjaa SPV:n riveissä. Soiniselle kertyi vain yhdeksän ottelua, sillä loukkaantuminen ja varusmiespalvelus veivät pelimahdollisuuksia. SPV ylsi viime kaudella A-poikien SM-hopealle.

– Mielenkiinnolla ja innolla odotan muuttoa Kuopioon, pääsee tutustumaan uuteen kaupunkiin ja seuraan. Odotan kehittyväni pelaajana sekä oppivani lisää lajista. Pientä jännitystä on myös ilmassa, kun pääsee muuttamaan omilleen ja itsenäistymään, Soininen kommentoi Welhojen sivuilla.

Welhot-luotsi Pasi Purhonen kiitteli pelaajan aktiivisuutta.

– Mirko otti itse yhteyttä ja kysyi mahdollisuudesta tulla käymään harjoituksissa näytillä. Otteet olivat vakuuttavia ja halusimme kiinnittää hänet joukkueeseen. Pelaajana hän tuo joukkueeseen monipuolisuutta ja vaihtoehtoja isokokoisena ja hyvin laukovana hyökkääjänä. Joukkueessa on useita nuoria ja urallaan eteenpäin haluavia pelaajia ja uskon Mirkon sopeutuvan ryhmään hyvin.

Welhojen miesten edustusjoukkueen sopimustilanne (14.6.2019)

Maalivahdit:
Tuononen Roni

Kenttäpelaajat:
Ahokas Aleksi
Hujanen Tomi
Jolkkonen Akseli
Kauhanen Jesper
Keränen Kalle
Niskanen Elias
Pitkänen Janne
Rissanen Mika
Sivula Erno
Soininen Mirko
Taskinen Olli
Tuononen Riku
Uurtio Niko
Venäläinen Viljami
Väänänen Roni

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen