Liigat

OLS hankki pelaajan Merikoskesta – Viitajylhä liittyy vahvuuteen

14.06.
2019
Liigat

Matti Viitajylhä (nro. 84) edustaa ensi kaudella OLS:aa. Kuva: Juhani Järvenpää

Matti Viitajylhä, 21, edustaa ensi kaudella miesten Salibandyliigan Oulun Luistinseuraa. OLS:n kotisivujen mukaan sopimus on yksivuotinen.

Viitajylhä on pelannut juniorina OLS:ssa. Viime kausi oli ensimmäinen pääsarjoissa, ja laituri kirjasi Merikosken paidassa nimiinsä 13 ottelua Divarissa tehoin 13+8.

– Matin ehdoton vahvuus on laukaus. Positiivista on sekin, että hän on tottunut pelaamaan leftinä myös vasemmassa laidassa. Nyt kun näyttää vahvasti siltä, että meillä on hyökkäyksessä melko vähän righteja, niin tätä ominaisuuta tullaan tarvitsemaan muutamalta pelaajalta.

– Matti tuli ennakkoluulottomasti mukaan ja on valmis taistelemaan peliajasta. Fyysisesti hän sopeutuu liigan vaatimuksiin nopeasti. Pelillisesti toivon tietysti, että hän pystyy tuomaan omat vahvuutensa liigakentille nopeasti ja olemaan poikkeuksellisen hyvän laukauksen kautta tehokas hyökkäyspäässä, OLS:n pääluotsi Jani Lipsanen kommentoi siirtoa seuran sivuilla.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen