Ulkomaat

Ruotsin salibandyliitolle historian ensimmäinen naispuheenjohtaja

18.06.
2019
Ulkomaat

Ruotsin Salibandyliitolle valittiin uusi puheenjohtaja. Kuvituskuva: Juhani Järvenpää

Ruotsin salibandypäättäjät kokoontuivat viikonloppuna, ja kokouksessa valittiin uusi maan Salibandyliiton puheenjohtaja. Tehtävän otti hoitaakseen Märit Bergendahl, 50.

Bergendahl on ammatiltaan lakimies ja työskentelee tuomarina. Hän on toiminut vuosien varrella useissa johtotehtävissä, ja vetää tällä hetkellä isoa EU-projektia Palestiinassa. Hän on toiminut aiemmin useissa eri tehtävissä Ruotsalaisen salibandyn parissa.

– Tulevan kauden aikana toivon, että pääsemme sopuun ongelmista joita on ilmennyt SSL:n ympärillä. Tarkoitus on yhdistää voimat ja viedä lajia samaan suuntaan. Kiistoilla on ollut selkeää vaikutusta kehityksemme suhteen, Begendahl kommentoi.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen