Juniorit

Janne Tähkä palaa Joensuuhun – valmennuspesti löytyi Josba Junioreista

13.08.
2019
Juniorit

Kuvassa Janne Ruuskanen (vas.), Janne Tähkä, Petri Vallius ja Niko Ollilainen. Kuva: Josba Juniorit

Joensuun Josba Juniorit tiedotti tiistaina seuran ensi kauden työntekijöistä. Uutena valmennuspäällikkönä aloittaa Niko Ollilainen 1.9. alkaen.

Ollilainen on toiminut seurayhteisössä vuoden ajan, ja toimii tulevalla kaudella myös seuran B-poikien pääluotsina. Juniorikoordinaattorina seurassa toimii Janne Ruuskanen, jolla on vastuullaan myös Josba Akatemian ja A-poikien valmennus.

Salibandyhistorian nimimiehiin kuuluva Janne Tähkä toimii tulevalla kaudella organisaatiossa valmentajana. Yli 200 liigapelin ja 69 maaottelun Tähkä toimii valmennuksessa osana valmentajan ammattitutkintoaan. Tähkä muistetaan Joensuussa hyvin 2000-luvun alkuvuosista, jolloin hän taituroi joensuulaisten riveissä.

Aiemmin hän on toiminut juniorivalmentajana muun muassa SSV:ssä ja HIFK:ssa. Josba Junioreissa Tähkällä on rooli A-, B-, ja C1-poikien valmennuksessa.

– Siitä lähtien kun lähdin Joensuusta, on aina ollut suuri halu palata tänne takaisin salibandyn pariin, koska missään muualla se vaan ei ole tuntunut yhtä mukavalta, kommentoi Janne Tähkä Joensuuhun paluustaan.

– Seuralla ei ole koskaan ollut kolmea työntekijää, tämä tuo lisää mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen, iloitsee Josba Junioreiden puheenjohtaja Petri Vallius.

Tähkän pojat Kasper ja Roope ovat myös muuttaneet Joensuuhun. Ensiksi mainittu edustaa Josban edustusjoukkuetta Divarissa ja nuorempi Tähkä pelaa seuran A- sekä B-pojissa.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen