Divarit

Koovee ja Pirkat lanseerasivat yhteisen kausikortin Divariin

02.08.
2019
Divarit

Koovee lanseerasi yhteisen kausikortin Pirkkalan Pirkkain kanssa. Kuva: Esa Takalo

Miesten Divarissa ensi kaudella pelaavat Tampereen Koovee ja Pirkkalan Pirkat tekevät yhteistyötä kausikorttien saralla.

Molemmat joukkueet ovat niin sanotusti uusia sarjassa, sillä Koovee putosi viime kauden päätteeksi sarjatasoa alemmaksi liigasta ja Pirkat selvitti tiensä ylemmäs kakkosdivisioonasta. Koovee pelaakotiottelunsa AutoCenter Areenalla ja Pirkat Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa. Kausikortin hinta on yhteensä 99 euroa ja sillä näkee kaikkiaan 26 runkosarjan ottelua.

– Halusimme löytää yleisölle mahdollisimman helpon tavan päästä katsomaan Divaria. Sarja on ollut perinteisesti todella tasainen ja yllätyksellinen, mikä tekee siitä yleisön näkökulmasta todella kiinnostavan. Joukkueiden erilaisten pelityylien ja pelaajapersoonien kirjo on tämän sarjan rikkaus, ja nyt katsojat pääsevät näkemään sen omin silmin sekä Tampereella että Pirkkalassa, Kooveen salibandyjaoston puheenjohtaja Jaakko Aho ja Pirkkain joukkueenjohtaja Juha Salo kertoivat Pirkkain kotisivuilla.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen