Divarit

Kulttipelaaja palaa Nurmoon – Jymyn joukkue valmiina Divariin

01.08.
2019
Divarit

Arkistokuva: Kari Saha/urheilusuomi.com

Nurmon Jymy julkaisi tiistaina puolustaja Ville Rynnäksen, 33, pelaajasopimuksen ja samalla pohjalaisseura ilmoitti, että sen kauden 2019-2020 joukkue on valmis.

Rynnäs edusti viime kaudella SPV:tä Salibandyliigassa ja saavutti SM-pronssia ensimmäisellä liigakaudellaan. Divarissa Rynnäs on kokenut pelaaja ja tililtä löytyy 187 Divarin ottelua Jymyssä, Blue Foxissa, Karhuissa ja Sbandyssa (35+57). Rynnäs on niittänyt vuosien varrella kulttimainetta riehakkailla tuuletuksillaan.

– Viime kaudella toteutui pitkäaikainen unelmani salibandyssa päästessäni pelaamaan viimeinkin liigaa, vieläpä legendaarisessa SPV:ssä ja kaudesta jäi pronssimitali muistoksi. Kauden jälkeen oli olo kuin ilmapallo olisi tyhjentynyt ja lopettaminen oli erittäin lähellä ensimmäistä kertaa urallani. Pitkin kesää niin seurajohto, pelaajat kuin myös fanitkin olivat yhteyksissä ja toivoivat minun paluutani Jymyyn.

– Lopulta siirtoni ratkaisi puhdas matematiikka: Pidän liigan heikoimpia joukkueita niin heikkoina, että divarista nousee ensi vuonna kaksi jengiä ja pidän Jymyn rosteria top 2 -joukkueena Divariin, joten siitä on helppo laskea yhteen mikä pelaamisessa vielä motivoi. Lisäksi sain henkilökohtaisten sponsorieni avulla hyvän kokonaispaketin aikaiseksi ja kroppa on kunnossa, joten en olisi antanut itselleni ikinä anteeksi, jos en olisi tätä korttia katsonut. Näiden kaikkien asioiden seurauksena: I`m back, Rynnäs latasi seuran sivuilla.

Nurmon Jymy 2019-2020

Maalivahdit
#30 Viitala Joonas
#xx Lallukka Ossi (SPV-A)
#xx Mutka Roope (Karhut)

Puolustajat
#9 Pollari Miika
#24 Salonen Vesa
#50 Rynnäs Ville (SPV)
#57 Kukko Arttu (Basel NLB)
#77 Saarela Miko
#91 Keski-Hynnilä Oula
#96 Tynkkynen Jonatan

Hyökkääjät
#7 Lassila Jussi
#13 Kivipelto Jose
#18 Koskela Juuso
#46 Noponen Visa
#61 Palomäki Hannu C
#68 Honkaniemi Miikka
#71 Härkönen Erik (Tigers Langnau)
#80 Lehtimäki Lauri
#86 Kärkkäinen Tommi
#88 Kukko Joona (SB Paapat)
#xx Kauppila Oskari (Nibacos)
#xx Takala Tomi (SPV-A)
#xx Metsänranta Niko (SPV-A)
#xx Perälä Niko (SPV-A)
#xx Ruuskanen Juho-Emil (välivuosi)

Toimihenkilöt
Päävalmentaja: Eteläaho Jarmo
Valmentaja: Sariola Olli-Jussi
Joukkueenjohtaja: Ranta Petri
Joukkueenjohtaja: Mäkinen Sami
Fysiikkavalmennus: Kirsilä Jiri
Huoltomestari: Tiainen Tomi
Huolto: Sariola Raimo
Manageri: Sariola Olli-Jussi
Tiedotus: Kokko Teemu

Lähtijät:
Eetu Sariola (OLS), Sami Kujala, Lassi Reunamäki, Olli-Jussi Sariola (manageriksi), Sami Hillu, Julius Kivimäki, Hannes Hannula, Juho Kivipelto, Juuso Pellinen, Juha Kotilainen sekä Arttu Hautabacka. Tulevaksi kaudeksi Jymyyn siirtynyt Wili Joensuu ei pelaa joukkueessa ensi kaudella.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen