Liigat

Laitinen jatkaa seuraavat kaksi kautta LASBissa – ”Luotettava ja monikäyttöinen puolustaja”

12.08.
2019
Liigat

Patrik Laitinen (12) jatkaa LASBissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Puolustaja Patrik Laitinen on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen miesten Salibandyliigan LASBin kanssa.

Laitinen, 22 on pelannut urallaan yhteensä 28 liigapeliä (0+2) ErVissä ja LASBissa.

– Passe on itselleni tuttu pelaaja vastustajan (Tapanilan Erä) riveistä jo junnuvuosilta. Hän on luotettava ja monikäyttöinen puolustaja. Viime kausi meni vielä harjoitellessa, mutta uskon vahvasti, että Passe tekee alkavalla kaudella vahvan läpimurron liigatasolla, pääluotsi Ilja Pantzar aprikoi.

Jatkosopimuksen tekeen vaikutti pelurin opiskelitilanne.

– Koulupaikan varmistuttua vierumäellä oli selkeetä et missä halusin jatkaa pelaamista. Hyvillä fiiliksillä ja intoo täynnä lähdetään kohti ensi kautta – tulkaahan tsiigaamaan meikän ja LASBin otteita, Laitinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen