Liigat

NST julkaisi useita pelaajasopimuksia tulevaa NLB-kautta ajatellen

09.08.
2019
Liigat

Sofia Sinkko jatkaa NST:ssä. Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik

Viime kaudella naisten liigan runkosarjan viimeiseksi jäänyt Lappeenrannan NST on julkaissut viime päivinä tulevan kauden pelaajasopimuksia.

Liisa Laapiolla, 22, on takanaan neljä perättäistä kautta naisten liigassa. Laapio on edustanut Joutsenon Katajaa sekä NST:tä yhteensä 66 ottelun verran (25+15). Sofia Sinkko, 25, on edustanut NST:n liigajoukkuetta kahdeksan edellisen kauden ajan. Liigaotteluita on kertynyt yhteensä 176 (23+13). Palkintokaapista löytyy kaksi pronssimitalia sekä SM-kulta keväältä 2016.

Silvia Hahl, 24, on ehtinyt pelata urallaan kahdeksan kautta liigaa lappeenrantalaisten paidassa. Kaikkia 139 peliä ovat tuottaneet tehot 25+12. Hahl on saavuttanut urallaan SM-kultaa, SM-hopeaa ja SM-pronssia. Emma Kaila, 21, pelaa tulevalla kaudella kuudennen perättäisen kautensa NST:ssä. Kaila on esiintynyt naisten liigassa 91 kertaa ja iskenyt tehopisteet 5+14. Kaila on saavuttanut SM-kullan ja SM-pronssin.

Lotta Piirainen, 24, pelasi ensimmäinen liigakautensa Katajassa (2015-16) ja toisen liigakautensa viime kaudella. Liigapelejä on kerääntynyt yhteensä 39 (4+7). Jenni Lehti, 25, on pelannut liigaa aiemmin NST:ssä ja Steelersissä yhteensä 80 ottelun verran (6+3).

Nuor Nea Rautio, 17, kerrytti kahdella viime kaudella liigakokemusta kaikkiaan 19 ottelua. Naisten Salibandyliiga uudistui kaudelle 2019-2020 ja NST pelaa tulevalla kaudella naisten liigan B-tasolla (NLB).

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen