Divarit

SK: Karhuilla vaikeaa – pelaajiston sitoutuneisuus heikkoa ja päävalmentaja jätti joukkueen

18.08.
2019
Divarit

Karhujen kauteen valmistautuminen ei ole sujunut odotetusti. Kuva: Juhani Järvenpää

Satakunnan Kansa kertoi perjantaina uutisartikkelissaan, että viime kauden päätteeksi liigasta pudonneella Karhuilla on ollut hankaluuksia tulevaan kauteen valmistautumisen suhteen.

Lehden mukaan vuoden alussa valmennusvastuun ottanut Juha-Petri Kujansuu on jättänyt pestinsä kuukausi ennen kauden alkua. Syy lähtöön löytyi pelaajiston sitoutumattomuudesta.

– Monella pelaajalla on motivaatiovaikeuksia vaikean viime kauden jälkeen. Omatoimijakson jälkeen palaveriin ja harjoituksiin ei tullut sellaista määrää sitoutuneita pelaajia kuin olisimme halunneet. Siksi Kujansuu halusi jäädä pois, seuran puheenjohtaja Benjam Levola kommentoi lehdelle.

Karhut teki materiaalistaan johtopäätöksiä ja ilmoitti tekevänsä nuorennusleikkauksen. Sen myötä edustusjoukkueessa on vahva osuus myös seuran A-junioreita. Jari-Pekka Sundelin vastaa harjoittelusta ja sen koordinoinnista. Vastuuluotsina toimii Pekka Nylund ja Sundelin luotsaa pääosin A-poikia.

Artikkelin mukaan joukkueeseen ilmoitetuista pelaajista ainakin Markus Hautaoja on lähtenyt muualle. Liigasta pudonnoilla joukkueilla on ollut paikoin vaikeita kausia Divarissa, ja sellaista voi povata ennakkotietojen valossa myös Karhuille.

– Ei sitä etukäteen tiedä, mutta eihän se tällä hetkellä näytä todennäköiseltä, että olisimme kärkitaisteluissa

– Edessä on varmasti haastava kausi ja pitkä rupeama, että saamme taustat kuntoon, Levola aprikoi.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen